Les din Aura

Litt om hva aura er:
Aura er et energilag som omgir alle levende og døde gjenstander. Alt og alle har aura, du har aura, kjæresten din har aura, kjæledyret ditt og plantene dine.

Se for deg at auraen din er som ditt personlige energiskjold. Det beskytter deg mot skadelige påvirkninger utenfra, og den sørger for at den fysiske kroppen har en god helsetilstand.

En frisk person har en sterk og omfangsrik aura, mens en syk person har svak og liten aura. Men det betyr ikke alltid at en liten aura indikerer sykdom. 
Grunnen til at noen har en liten aura kan være at dem kryper den sammen i selvforsvar, det kan skje viss vi havner i situasjoner der vi føler oss truet eller redde, eller viss vi møter personer og steder vi ikke liker. 

Auraen er det energimessige motstykket til den fysiske kroppen. Den kan ikke eksistere uten kroppen, og kroppen kan ikke eksistere uten auraen.
Auraen inneholder blåkopien av alle kroppens organer, blodårene, musklene, skjelettet og alt annet vi trenger for å kunne fungere som friske mennesker.

Auraen utvikler og forandrer seg fra du er spedbarn til voksen. 
Spedbarns aura er ofte lys grå og uklar, dette er pågrunn av at den ikke er fullt utviklet. På dette stadiet i barnets utvikling er auraen fortsatt nær forbundet med morens aura.
Småbarns aura er klarere og mer definert, og den blir mer og mer fargerik etter hvert som barnet blir eldre.
Tenåringers aura utvikler seg veldig i puberteten, den kan gå fra å være fredfylt til å se kaotisk ut.
Når en blir voksen så er auraen mer etablert. Men det er viktig og ikke bli for satt, for da kan den bli stagnert og blokkert.

Kan du se din eller andres aura? 
Hvis svaret er nei, så finnes det mange fine øvelser for å lære seg dette. Første steget for å klare å se auraer, er å tro på at du kan klare det!
Øvelse: Se auraen din rundt hendene dine
- Det er viktig at du er avslappet først, brukt noen minutter på å bli avslappet, for eksempel gjennom meditasjon eller pusteøvelser.
- Hold høyre hand med fingrende sprikende foran deg mot en lys vegg.
- Ikke se direkte på fingrene, men finn deg et punk rett over eller til siden.
- Se på dette punktet og slapp av i øynene. Etter en stund vil du se et grått eller hvitt lys rundt hver av fingrene. Dette er auraen din.
- Mens du fortsetter å fokusere på dette punktet, så vil det grå eller hvite lyset plutselig få farge. Ikke beveg øynene dirkete på auraen nå, for da vil den forsvinne.
- Observer fargene i auraen din til du blir sliten i øynene.
- Hvil i noen minutter og gjenta øvelsen med venstre hånd. Hvis du ikke ser auraen like tydelig på begge hendene, så kan du forsette med denne øvelsen til du ser det like tydelig.

Denne øvelsen kan også brukes ved at du står foran et speil og ser på auraen rundt hodet ditt, eller andre personers aura. Bare husk å være avslappet og tro at du kan klare det.
Du kan også prøve deg på plantene dine eller andre gjenstander i huset


Auraens farger og betydninger:
Auraen kan forandre seg fargemessig etter hva sinnsstemning og fysisk og følelsemessig tilstand vi er i. 
Men vi har likevel alltid en bestemt farge som finnes i auraen våres. Denne fargen forteller mye om oss, og den beskriver våres holdninger og trossystemer, sterke og svake sider og hva vi streber etter i livet.
Når du finner ut hvilken farge som er dominerende i din aura, så kan du lese mer om hva de forskjellige aurafargene betyr.

Rød:
Nøkkelord: Lidenskap, lederskap, fysisk aktivitet
Chakra: Rotchakraet
Rød er en livfull aurafarge. Den indikerer til at personen er initiativrik, dynamisk og konkurranselysten. Det er en som ønsker å være først i alt h*n gjør og som liker å være nyskapende. H*n er den fødte leder og misliker sterkt og måtte følge i andres fotspor. H*n har sterke følelser for det meste og liker å være aktiv. 
Klar rød indikerer en person som elsker livet.
Grumsete eller matt rød indikerer sinne og bitterhet.

Oransje:
Nøkkelord: Optimisme, harmoni, selvtillit, lettbevegelighet.
Chakra: Sakralchakraet.
Oransje er en vidunderlig varm og energi givende farge. En person som har klar oransje som dominerende farge i auraen, er positiv og selvsikker. Vedkommende skrider gjennom tilværelsen, trygg i vissheten om at alt kommer til å gå bra. H*n overvinner alltid problemer og lærer noe av dem. H*n er flink til å omgås og få frem det beste i andre.
Skarp oransje tyder på en person som er skarp og egoistisk.
Grumsete, skitten oransje finner vi hos personer som er bitre og nærtagende.

Grønn:
Nøkkelord: Kjærlighet, fred, harmoni, healing
Chakra: Hjertechakraet.
En klar vårgrønn aura idikerer en person som er vennlig og hengiven og som instinktiv ønsker å skape harmoni i samvær med andre. H*n liker å være omgitt av natur og har behov for å stå i forbindelse med naturen for å holde seg frisk. Denne personen kan ha et spesielt slektskap med dyr og stor evne til å forstå dem. H*n har også naturlige healing evner og kan komme til å utøve en eller annen form for healing.
Skarp grønn indikerer en person som er sta og misliker forandring.
Mørk skittengrønn finner vi hos personer som er misunnelige og havesyke.

Gul:
Nøkkelord: Mentale evner, kreativitet og kommunikasjon
Chakra: Solar plexus- chakraet
Personer som har en klar gul aura lever mye av tiden i sitt eget hode og tenker gjennom det meste. 
H*n kan være intellektuell, men ikke nødvendigvis, og personen trives helt sikkert med å bruke hodet til å bryne seg på ideer og konsepter. H*n er underholdende og sosial, og har derfor behov for å være sammen med andre. Dette er ikke en person som trives for lenge i eget selskap.
Syregult indikerer en person som har sært forutinntatte meninger og tror at hun alltid har rett.
Tåkete gul indikerer at det er en person som ikke alltid sier sannheten.

Rosa:
Nøkkelord: Kjærlighet, godhet, åndelighet
Chakra: Hjerte chakraet.
Rosa som dominerende farge i auraen forteller om en person som er instiktiv, snill, hjelpsom og hengiven. H*n er spesielt glad i barn og dyr og er dels tiltrukket av dem på grunn av deres uskyld og sårbarhet. Denne personen er en naturlig fredskaper og liker ikke å komme på kant med andre. H*n må passe på at H*n ikke gir for mye av seg selv til andre, noe som har skjedd hvis auraen har en blek, utvasket rosafarge.
Hard rosafarge forteller at det er en person som lar seg lede av sine følelser og som kan være sentimental.

Blå:
Nøkkelord: tenksom, idealistisk, healingevner, åndelig viten
Chakra: Halschakraet
Blått tilhører en person som er idealistisk og som har sterke meninger om rett og galt. 
H*n lever livet sitt i henhold til egne etiske regler og søker også åndelig viten, selv om det ikke vises for mye utad. H*n praktiserer kanskje en eller annen form for healing.
Hvis auraen har en dyp, rik blåfarge, betyr det at hun har funnet sin rette vei i livet og at hun lever ut sitt livs hensikt.
Mørk skittenblå indikerer en person som er konservativ og redd for forandring.

Purpur:
Nøkkelord: filantropisk, vennlig, støttende, oversanslige evner
Chakra: det tredje øyet
Det finnes forskjellige nyanser av purpur, fra lys lilla til dyp purpur og dyp indigo. Alle varianter av purpur og indikerer en person som har sterk åndelig intensjon og som ofte har en eller annen form for oversanslige evner, enten om hun er klar over det eller ikke.
H*n er filantropisk og har stor omsorg for andre, det kan være fremmende eller venner.
Klar purpur indikerer sterke oversanselige evner, lysere purpur indikerer en intuitiv person. Det er viktig for alle som har en nyanse av purpur i auraen å være helt jordet, for de har en tendens til å miste kontakten med omverden og bli for virkelighetsfjerne.

Hvit:
Nøkkelord: åndelighet, forenthet med det guddommelige
Chakra: kronechakraet.
Det er ikke ofte man kommer over personer med hvit aura. Gjør du det må du sjekke at den ikke er lys grå eller en svært utvasket nyanse av en annen farge.
En person med hvit aura er åndelig utviklet og har sterk forbindelse med det gudommelige.
H*n er filantropisk, og til tider nesten virke for god til å være sann, for hun er mer opptatt av andre mennesker velbefinnende enn sitt eget. Det er stor sannsynlighet at h*n arbeider med svakerestilte eller med personer som resten av samfunnet har glemt. H*n er helt sikkert ulykkelig i materialistiske omgivelser.
Skittenhvit aura indikerer en person som har problemer med å knytte seg til andre. Helt blek hvit indikerer en person som lever i sin egen verden og som er atskilt fra den fysiske virkelighet.

Gull:
Nøkkelord: åndelighet, høyere viten, visjonære evner
Chakra: alle chakrane
Det er sjelden man ser mennesker med gyllen aura. Gjør du det, kan du tenke på at kunstnere i middelalderen som regel avbildet helgener med gyllen glorie rundt hodet, selv om dette ikke automatisk betyr at du har en helgen foran deg. 
Personer med en gyllen aura har et meget stort potensial og evne til å forandre verden. Vedkommende er også dypt åndelig og har visjonære egenskaper.
Hvis auraen er skittengyllen, indikerer det en sterk materialistisk åre og et ønske om å utøve makt.

Sølv
Nøkkelord: drømmer, potensial, idealisme
Chakra: det tredje øyet.
Det er like uvanlig å se sølv i auraen, som det er å se en gyllen aura. Ser du en slik aura, er sølv sannsynligvis en av hovedfargene i auraen og ikke den eneste fargen, og i enkelte tilfeller vil du se sølvstriper eller stjerner. Det representerer potensial, i likhet med stjerneskudd, som sies å indikere ønsker som kan gå i oppfyllelse. For eksempel kan sølvstripene antyde at et lite barn venter på å bli unnfanget eller det kan være signal om et kreativt prosjekt som ennå ikke er påbegynt. Den det gjelder må imidlertid være bevisst på å vente sitt potensial mot virkeligheten og ikke la det forbli en vidunderlig drøm. 
Skitne sølvstriper i auraen indikerer en person som liker å skape sensasjoner.

Grå:
Nøkkelord: kamuflasje, tendens til å holde en lav profil
Chakra: Rotchakraet
Personer med grå aura ønsker å holde en lav profil og ikke stikke seg ut fra mengden. H*n er tilpassingsdyktig og ivrig etter å inngå kompromisser, noe som innimellom kan bety at h*n er litt for medgjørlig for sitt eget beste og at h*n lar andre påtvinge seg av andres tanker og behov.
Du bør forsikre deg at den grå auraen ikke er forårsaket av helse problemer og særdeleshet mangel på fysisk energi.
Er auraen skittengrå, kan det være fordi personen er bitter over å bli holdt i bakgrunnen og bli overskygget av andre.

Brun:
Nøkkelord: soliditet, forenthet med naturen, praktisk legning
Chakra: Rotchakraet
Personer som har en rik brun aura er praktiske og jordnære og ha sterk forbindelse med naturen. Det liker å arbeide utendørs og dyrke planter, eller de kan ha et sterkt ønske om å beskytte miljøet mot skadelig påvirkning. En rødbrun aura indikerer en person som liker å ta vare på andre og som er beredt til å slåss for andre.
Hvis auraen er skitten brun, har du en person foran deg som er meget matrealistisk og som ønsker å forvisse seg om at h*n får sin del av det som tilbys.

Sort:
Nøkkelord: forvandling, endring, hvile, kamuflasje
Chakra: Rotchakraet
Det er ingen grunn til å bli skremt hvis du kommer over en sort aura. Det er ikke nødvendigvis et negativt tegn. Som regel forteller det om den det gjelder ønsker å skjule seg for verden og at h*n har trukket en beskyttende usynlighetskappe omkring seg. Du bør derfor alltid be om tillatelse før du undersøker auraen h*n og være forberedt på at du kan få nei til svar.
En sort aura, uansett om den er helt sort eller det bare er sorte striper i en aura med andre farger, kan også indikere en person som er fysisk utslitt og som trenger mye hvile.
En tykk og tett sort aura kan bety at personen er svært trengende og suger til seg store mengder energi fra andre.
Nå til dags går det an å ta aurafotografi, og dette kan som oftest gjøres på alternativmesser rundt i landet. Man vil da få et bilde av auraen sin, og ofte en tolkning av den etterpå.

Kilde: Funnet det i en bok som heter \"Les din aura\"

 

 Stjernetegnet Vekten

Vekten er det eneste symbolet i Zodiaken som verken er et dyr eller et menneske. Det gjør ikke tegnet mindre menneskelig av den grunn. Faktisk er få tegn så interessert i å knytte nære bånd til sine medmennesker som nettopp Vekten.

Lys og mørke

Vektens tegn begynner ved høstjevndøgn og innleder denne årstiden. Jorden er kommet halvveis i sin syklus rundt Solen og det tilsvarer en form for fullmåne, hvor den voksende perioden siden vårjevndøgn kulminerer i et vendepunkt. Dette er et hvilepunkt hvor «energien snur». Det tilsvarer det punktet hvor en pendel i sitt ytterste punkt står stille, før den skifter retning for å gå motsatt vei.

Tradisjonelt har fullmånen vært en tid for å ta en pause, samles til fest og feire livet. Lysforholdene er lagt til rette for å være ute til langt på natt og dempet belysning til romantiske stevnmøter. I tillegg er luften ladet med en egen atmosfære av økt følsomhet, utadvendthet og åpenhet. Noe lignende skjer om høsten, når avlingene er i hus, spiskamrene er fulle og sommervarmen forstsatt sitter i kroppen. Verden over samles familiene da rundt matfatene til høstakkefest for å feire naturen, hverandre og samle styrke til å gå vinteren og den mørke årstiden i møte.

Slik markerer Vekten overgangen mellom lys og mørke og symbolet for Vekten er derfor en solnedgang, eller en soloppgang alt etter øynene som ser. Men vektsymbolet er også et bilde på balanse hvor essensen er å forene og balansere motsetninger. Lys og mørke er bare en begynnelse og Vektens oppgave er å skape balanse på alle arenaer hvor motsatte krefter møtes. Her møtes mann og kvinne i ekteskap, og i våre mer kjønnsnøytrale tider til varige og forpliktende samlivsforhold.

Balansen mellom kaos og orden hører også inn under Vektens domene. Det gir dem sans for juridiske avtaler, lovregulering og orden i de fleste sammenhenger. Det er både praktisk, mest harmonisk og den beste garantien for fred og fordragelighet. Krig og fred er et annet felt hvor diplomater, generaler og strateger hyppig rekrutteres fra dette stjernetegnet. All kunst er spenning mellom motsetninger, og ingenting står en Vekts hjerte nærmere enn skjønnhet, estetikk og at kontrastene utfolder seg i en harmonisk og vakker dans både i kunstens og på livets scene.

Et kardinaltegn

Det er fire kardinale tegn i Zodiaken og Vekten er ett av dem sammen med Væren, Krepsen og Steinbukken. Disse tegnene innleder de fire viktigste grunntemaene i et hvert menneskes liv, og hovedemnene i de fleste astrologiske konsultasjoner: Individet, familien, parforholdet og samfunnet. I Væren kommer individet inn i verden og har som regel mer enn nok med seg selv. Vekten er det motsatte tegnet og i den andre enden av jeg-du aksen og representerer hvordan vi forholder oss til andre.

I kontrast til de fleste andre tegnene i Zodiaken har Vekten et overskudd til også å være noe for andre. I en samtale har de den sjeldne egenskapen at de kan lytte. De tenker ikke bare på hva de skal si når det er deres tur til å snakke, men venter tålmodig og oppmerksomt. De både gir og tar i en diskusjon. Sannhet og rettferdighet er viktigere enn å ha rett. De vil alltid se to sider i en sak, og kan innta synspunkter de selv ikke en gang står for, dersom det skal til for å skape likevekt i diskusjonen. Alt dette gjør selvsagt Vekter flest til sympatiske personer det er lett å like og bli glad i.

En vektskål tipper ofte mange ganger frem og tilbake før den finner balansepunktet. Det skjer også med Vekten. Aversjonen mot å ta avgjørelser driver dem ut i valgets uutholdelige kvaler, med vingling og utsettelser inntil de til slutt endelig bestemmer seg. Behovet for å bli godt likt kan gjøre dem utydelige, unnvikende, konfliktsky og enig med siste taler.

Tegnets kardinale energier kommer dem imidlertid til unnsetning, og når det virkelig gjelder skjærer Vekten igjennom og bestemmer hvor skapet skal stå. Særlig falskhet, uærlighet og urettferdighet kan få Vekten til å slå i bordet, og mange har fått seg en støkk når en Vekt synes det var på tide å si hvor David kjøpte det sure ølet. Ryktet sier at Vekter er så snille, diplomatiske og føyelige. Det er bare fordi de alltid prøver med det gode først. Egentlig er Vekten bare en høflig Vær.

Styrt av Venus

Kjærlighetsplaneten Venus hersker over dette tegnet og slår an en harmonisk tone av kjærlighet og verdsettelse. I Tyren som også er styrt av Venus, men er et jordtegn, gir Venusenergien seg utslag i nærhet til naturen, mange timer i hengekøyen og magnetisme overfor vakre og dyre ting. Vekten er et lufttegn så her strømmer kjærlighetsenergien i retning av det abstrakte og usynlige som kunst, vennskap og kjærlighet. I tillegg til en lang rekke idealer og sjelelige dyder som sannhet, rettferdighet, harmoni, godhet, toleranse og skjønnhet.

I den utviklingsmessige forståelsen av Zodiaken ble barnet født i Krepsen, det ble et selvstendig individ i Løven, i Jomfruen lærte det å tjene og i Vekten er det blitt modent nok til å ha en nær relasjon til et annet menneske og leve i et samfunn med andre. I Vekten ser lover og regler dagens lys fordi sosiale relasjoner formaliseres i forpliktende avtaler. Arkitektoniske bygg reiser seg og omgivelsene forskjønnes med kunst, vakker musikk og kulturlivet blomstrer.

De greske gudene var ikke så feilfrie som i den kristne mytologiske gudeverdenen, og selv Venus har sine dårlige sider. I følge grekerne er det flere former for kjærlighet; eros, philos og agape. Eros er den lidenskapelige, erotiske og berusende kjærligheten innledet med forelskelse, hjernen badet i lystfremkallende hormoner og øynene like blendet som å ha sett mot solen. Philos er den stabile kjærligheten voksende ut av vennskap, respekten til en god lærer eller til et hengivent kjæledyr. Agape er den uselviske kjærligheten slik en mor betingelsesløst elsker sitt barn. Det er kjærligheten uten belønning og grenser. Eros er mest utsatt fordi det er den mest egoistiske. Sansemessig tilfredsstillelse frister og når Venus blir for opptatt av egen nytelse bærer det ofte galt avsted med forfengelighet, selvopptatthet og jåleri som noen av de verste utslagene.

Å heve seg ut over den selvopptatte impulsen ethvert ego er utstyrt med er utfordringen til ethvert menneske. Vekten tar særlig dette på alvor og lykkes ofte bra. Vektens beste egenskaper kommer da for en dag, med medfølelse, rettferdighetssans, objektivet, god dømmekraft, ømhet, skjønnhetssans og kunstneriske evner. Eller i motsatt fall hos den mer selvsentrerte Vekten kan personligheten bli preget av feighet, upålitelighet, utydelighet, uselvstendighet og mangle gnist til å ta tak i livet.

Mahatma Gandhi

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.06 | 13:31

Tusen takk Wenche. <3 Ja man kan vel si at det har vært min greie i livet til å formidle og lese dikt. Noen ganger til frustrasjon for folk, <3

...
12.06 | 13:23

Tusen takk vakre deg

...
12.06 | 09:11

dette er noe av det nydeligste jeg har hørt. Så ekte nydelig og varmt.Du har en kjmpefin side Tone og masse fine bilder.

...
05.06 | 14:24

Husker deg som tidlig teenåring og du kunne lange dikt utenat! Bla. Øverland og Einar skjæråsen. 🌺. Så diktning har vell vert din greie Tone,, fint å lese 🌷

...
Du liker denne siden