Hva blir du tiltrukket av

Ta deg tid og velg ut hvilket øye du liker

Først Velg et øye for å se hva det avslører om deg
Et øye er svært kompleks , vakker og spennende . Øyet symboliserer klarhet , fokus og formål . Øyet du er tiltrukket nedenfor avslører ganske mye om din personlighet . Velg øyet du liker best å lære mer om deg selv .

Dette er en morsom øye personlighetstest ! Hva øyet blir du dratt til ? 1, 2, 3, 4, 5 , 6, 7 , 8 eller 9? Du kan velge mer enn en hvis du føler deg tiltrukket .

Eye 1 , Deep Down Du er åpne . Du er den typen person som vil ta imot nesten hvem som helst inn i ditt liv og hjerte . Du tror at det er bedre å ta en risiko og få vondt enn å lukke deg selv til hele verden . Du trenger ikke vise verden din frykt eller usikkerhet . Du tror at dine problemer bør behandles med privat. Du prøver å være helt der for alle, selv om du har det vondt inni . Å hjelpe andre er hvordan du helbrede .

Eye to , Dypt nede du er pliktoppfyllende. Du er den type person som alltid ute etter å gjøre et godt inntrykk og gjøre det rette . Du tror dine handlinger gjør en forskjell i andre menneskers liv , uansett hvor store eller små de er . Du trenger ikke vise verden hvor bekymret og opprørt du er. Du ser mye elendighet og urettferdighet som du holde for deg selv . Du er viet til å være den beste personen mulig . Det er det minste du kan gjøre med din tid på denne planeten .

Eye 3 , Deep Down du blir torturert . Du er den typen person som har en svært turbulente fortid som fortsatt påvirker deg i dag . Du kan ikke unngå å tenke at livet er en slags syk kosmisk spøk . Du prøver å finne fred der du kan. Du trenger ikke vise verden dine mørkeste tanker . Du har mye å holde ut, og din holde det for deg selv . Ditt syn kan være overraskende sol til tider . Du er en ekspert på å plukke deg opp når du faller .

Eye 4 , Deep Down du er filosofisk . Du er den typen person som er sannsynlig å over tror alt og ingenting . Du liker å komme til den dypere meningen med ting . Du får så fortapt i dine tanker at det er noen ganger vanskelig å si opp fra ned . Du trenger ikke vise verden hvor usikker du er om alt . Du kan finne ut ting , men du er fortsatt trygg . Du ser livet som et puslespill , og du liker å spille med stykkene til de passer sammen . Du kan aldri finne ut betydningen av det hele , og du er ok med det .

Eye 5 , Dypt nede du er mystisk . Du er den typen person som ikke har funnet deg ut , så lykke til alle andre som har planer om å prøve ! Du er en mash up av mange motsetninger , og humøret endres daglig . Når finne deg selv , har du skiftet til noen andre. Du trenger ikke vise verden mye om deg selv . Du er en person av få ord og forvirrende handlinger . Du foretrekker å observere og lære om mennesker før du klokkespill i. Du bare sier ting som du er sikker på .

Eye 6 , Dypt nede du er følsom . Du er den typen person som merknader alt og glemmer ingenting . Du er veldig på bølgelengde med resten av verden . Du føler deg dypt , og noen ganger de tåpeligste ting kan påvirke deg . Du er lett brakt til latter eller tårer . Du trenger ikke vise verden hvor skjør du er. Du stedet vise folk hvordan innsikts du kan være . Du er god til å forutse hva som kommer til å skje i livet ditt . Du er ofte de første til å se hva som kommer.

Eye 7 , Deep ned du er heftig .
Du er den type person som alltid energisk eller lidenskapelig . Det er ingenting subtile om deg ... noensinne . Du har en tendens til å elske eller hate alt . Du har massevis av meninger , og du gjør opp tankene dine raskt . Du trenger ikke vise verden hvor engstelig du er. Du har mye energi , og for mye av det betyr at du kan være ganske nervøs . Alt er veldig høye innsatser for deg . Du kan ikke unngå å bygge opp dramaet i hodet ditt .

Eye 8 , Dypt nede du er eksentrisk .
Du er den typen person som har uvanlige interesser , tro og praksis . Du har alltid vært litt av en weirdo . Du bryr deg ikke mye for regler eller tradisjoner . Du gjør ting på din måte og la brikkene falle der de kan . Du vise verden alt om deg . Du har ingenting å skjule , og du bare ler av de som dømmer deg . Du ønsker alle var mer som deg . Det er mye glede i å være et ikke - konforme .

Eye 9 , Deep Down du er intuitive . Du er den typen person som forstår andre mennesker og verden svært godt . Du trenger ikke la på til hvor mye du vet . Du kan fortelle så mye fra noens ansiktsuttrykk eller tone i stemmen . Og du vet alltid når du blir løyet til . Du vise verden akkurat hva du ønsker å vise . Foruten å være god til å lese mennesker , du også vite hvordan du blir lest. Du vet når du blir manipulert , og du vet hvordan du kan manipulere noen hvis du må. Du vanligvis ikke ty til det selv !

........ Share & Enjoy

 

 

 

Aura Farger

Vår aura har flere farger i seg enn bare en farge. Fargenes betydning kan også variere etter hvor dem befinner seg, noe som gjør det vanskeligere å si at den fargen betyr dette, men man kan likevel bruke en form for grunnleggende informasjon som kan veilede oss mot den rette betydningen. 

Svart aura
Tidløs, sorgfull,
Liker: styrke, makt
Står som oftest for sykdom i kroppen, og ikke noe om personligheten. 

Rød aura
Kjærlighetsfull, varmhjertet, seksuelle
Liker: massasje, bake, berøring

Oransje aura
Fritenkende, klarsynt, snill
Liker: dyr, varme, venner,

Gul aura
Kontroll, søker, organiserer,
Liker: å le, film, flytte på ting

Grønn aura
En tenker, nysgjerrig, eventyrlig,
Liker: frihet, dyr, turer

Blå aura
Drømmer, romantiker, ettertenksom, varmhjertet, en søker.
Liker: varme, å se vann, store åpne plasser, opplevelser.

Lilla aura
Humanitær, barnslig, åpen
Liker: å dokumentere, bilder, åndelighet

Rosa aura
Åpent hjerte, sensuell, sympatisk,
Liker: moro, mennesker, å hjelpe, romantikk, sagaer,

Hvit aura 
Åndelig, åpen, giver
Liker: kontakt, lys, gi
Man har som oftest mye hvitt i auraen etter en healing time.


Se vårt Tredje Øye Kurs her for å lære mer.

 

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

27.01 | 11:46

Hei Julia Tusen takk vakre du Jeg kan vel si det samme om deg

...
26.01 | 09:18

Nydelige side. Jeg visste at du er fantastisk, ekstraordinaer kwinne.

...
02.12 | 23:04

Det vet jeg ikke Fant det på nettet for mange år siden Jeg tror jeg googlet engler da det kom fram. Det stod ikke noe navn under eller noe henvisning til hvem

...
02.12 | 17:33

Hvem har skrevet "Da gud skapte kvinnen..."?

...
Du liker denne siden