Hva blir du tiltrukket av

Ta deg tid og velg ut hvilket øye du liker

Først Velg et øye for å se hva det avslører om deg
Et øye er svært kompleks , vakker og spennende . Øyet symboliserer klarhet , fokus og formål . Øyet du er tiltrukket nedenfor avslører ganske mye om din personlighet . Velg øyet du liker best å lære mer om deg selv .

Dette er en morsom øye personlighetstest ! Hva øyet blir du dratt til ? 1, 2, 3, 4, 5 , 6, 7 , 8 eller 9? Du kan velge mer enn en hvis du føler deg tiltrukket .

Eye 1 , Deep Down Du er åpne . Du er den typen person som vil ta imot nesten hvem som helst inn i ditt liv og hjerte . Du tror at det er bedre å ta en risiko og få vondt enn å lukke deg selv til hele verden . Du trenger ikke vise verden din frykt eller usikkerhet . Du tror at dine problemer bør behandles med privat. Du prøver å være helt der for alle, selv om du har det vondt inni . Å hjelpe andre er hvordan du helbrede .

Eye to , Dypt nede du er pliktoppfyllende. Du er den type person som alltid ute etter å gjøre et godt inntrykk og gjøre det rette . Du tror dine handlinger gjør en forskjell i andre menneskers liv , uansett hvor store eller små de er . Du trenger ikke vise verden hvor bekymret og opprørt du er. Du ser mye elendighet og urettferdighet som du holde for deg selv . Du er viet til å være den beste personen mulig . Det er det minste du kan gjøre med din tid på denne planeten .

Eye 3 , Deep Down du blir torturert . Du er den typen person som har en svært turbulente fortid som fortsatt påvirker deg i dag . Du kan ikke unngå å tenke at livet er en slags syk kosmisk spøk . Du prøver å finne fred der du kan. Du trenger ikke vise verden dine mørkeste tanker . Du har mye å holde ut, og din holde det for deg selv . Ditt syn kan være overraskende sol til tider . Du er en ekspert på å plukke deg opp når du faller .

Eye 4 , Deep Down du er filosofisk . Du er den typen person som er sannsynlig å over tror alt og ingenting . Du liker å komme til den dypere meningen med ting . Du får så fortapt i dine tanker at det er noen ganger vanskelig å si opp fra ned . Du trenger ikke vise verden hvor usikker du er om alt . Du kan finne ut ting , men du er fortsatt trygg . Du ser livet som et puslespill , og du liker å spille med stykkene til de passer sammen . Du kan aldri finne ut betydningen av det hele , og du er ok med det .

Eye 5 , Dypt nede du er mystisk . Du er den typen person som ikke har funnet deg ut , så lykke til alle andre som har planer om å prøve ! Du er en mash up av mange motsetninger , og humøret endres daglig . Når finne deg selv , har du skiftet til noen andre. Du trenger ikke vise verden mye om deg selv . Du er en person av få ord og forvirrende handlinger . Du foretrekker å observere og lære om mennesker før du klokkespill i. Du bare sier ting som du er sikker på .

Eye 6 , Dypt nede du er følsom . Du er den typen person som merknader alt og glemmer ingenting . Du er veldig på bølgelengde med resten av verden . Du føler deg dypt , og noen ganger de tåpeligste ting kan påvirke deg . Du er lett brakt til latter eller tårer . Du trenger ikke vise verden hvor skjør du er. Du stedet vise folk hvordan innsikts du kan være . Du er god til å forutse hva som kommer til å skje i livet ditt . Du er ofte de første til å se hva som kommer.

Eye 7 , Deep ned du er heftig .
Du er den type person som alltid energisk eller lidenskapelig . Det er ingenting subtile om deg ... noensinne . Du har en tendens til å elske eller hate alt . Du har massevis av meninger , og du gjør opp tankene dine raskt . Du trenger ikke vise verden hvor engstelig du er. Du har mye energi , og for mye av det betyr at du kan være ganske nervøs . Alt er veldig høye innsatser for deg . Du kan ikke unngå å bygge opp dramaet i hodet ditt .

Eye 8 , Dypt nede du er eksentrisk .
Du er den typen person som har uvanlige interesser , tro og praksis . Du har alltid vært litt av en weirdo . Du bryr deg ikke mye for regler eller tradisjoner . Du gjør ting på din måte og la brikkene falle der de kan . Du vise verden alt om deg . Du har ingenting å skjule , og du bare ler av de som dømmer deg . Du ønsker alle var mer som deg . Det er mye glede i å være et ikke - konforme .

Eye 9 , Deep Down du er intuitive . Du er den typen person som forstår andre mennesker og verden svært godt . Du trenger ikke la på til hvor mye du vet . Du kan fortelle så mye fra noens ansiktsuttrykk eller tone i stemmen . Og du vet alltid når du blir løyet til . Du vise verden akkurat hva du ønsker å vise . Foruten å være god til å lese mennesker , du også vite hvordan du blir lest. Du vet når du blir manipulert , og du vet hvordan du kan manipulere noen hvis du må. Du vanligvis ikke ty til det selv !

........ Share & Enjoy

 

 

 

Aura Farger

Vår aura har flere farger i seg enn bare en farge. Fargenes betydning kan også variere etter hvor dem befinner seg, noe som gjør det vanskeligere å si at den fargen betyr dette, men man kan likevel bruke en form for grunnleggende informasjon som kan veilede oss mot den rette betydningen. 

Svart aura
Tidløs, sorgfull,
Liker: styrke, makt
Står som oftest for sykdom i kroppen, og ikke noe om personligheten. 

Rød aura
Kjærlighetsfull, varmhjertet, seksuelle
Liker: massasje, bake, berøring

Oransje aura
Fritenkende, klarsynt, snill
Liker: dyr, varme, venner,

Gul aura
Kontroll, søker, organiserer,
Liker: å le, film, flytte på ting

Grønn aura
En tenker, nysgjerrig, eventyrlig,
Liker: frihet, dyr, turer

Blå aura
Drømmer, romantiker, ettertenksom, varmhjertet, en søker.
Liker: varme, å se vann, store åpne plasser, opplevelser.

Lilla aura
Humanitær, barnslig, åpen
Liker: å dokumentere, bilder, åndelighet

Rosa aura
Åpent hjerte, sensuell, sympatisk,
Liker: moro, mennesker, å hjelpe, romantikk, sagaer,

Hvit aura 
Åndelig, åpen, giver
Liker: kontakt, lys, gi
Man har som oftest mye hvitt i auraen etter en healing time.


Se vårt Tredje Øye Kurs her for å lære mer.

 

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.06 | 13:31

Tusen takk Wenche. <3 Ja man kan vel si at det har vært min greie i livet til å formidle og lese dikt. Noen ganger til frustrasjon for folk, <3

...
12.06 | 13:23

Tusen takk vakre deg

...
12.06 | 09:11

dette er noe av det nydeligste jeg har hørt. Så ekte nydelig og varmt.Du har en kjmpefin side Tone og masse fine bilder.

...
05.06 | 14:24

Husker deg som tidlig teenåring og du kunne lange dikt utenat! Bla. Øverland og Einar skjæråsen. 🌺. Så diktning har vell vert din greie Tone,, fint å lese 🌷

...
Du liker denne siden