Steiner og Krystaller

Noen dere liker ekstra godt ???

 

No.2 Grønn Malachite

Hvis du er tiltrukket av denne steinen , er du ( eller er i ferd med ) å gå gjennom en stor livet transformasjon . Denne transformasjonen kan være praktisk , endre måten du lever og arbeider , men det går også mye dypere . Det handler om åndelig utvikling , energiblokkeringer i ditt sinn og kropp fra tidligere erfaringer blir untangled og løslatt . Du blir klokere og i prosessen lære å virkelig verdsette deg selv . Du kan finne prosessen foruroligende , i utgangspunktet du blir mer bevisst på hva du ikke vil , snarere enn hva du gjør . Det er fint . Først må vi erkjenne behovet for endring , først da kan vi begynne å se etter alternativer . Malakitt er steinen av velstand og overflod , når du begynner å se opp, er flaks og formue venter . Det kan bety slutten på destruktive romantiske forhold og begynnelsen av ren kjærlighet . Ved å plukke denne steinen du ubevisst forteller universet , "Jeg er klar for å lykkes . Jeg er klar til å miste negativitet . Jeg er klar til å være lidenskapelig opptatt av mitt liv " .

 

No 3 Søn Stone

Hvis du er tiltrukket av denne steinen , begynner du å føle deg mer optimistisk på fremtiden . Kraften i solen er energigivende kroppen din , forbedrer din helse og løfte frykt og stress. Solen stein er et tegn på lykke og betegner hendelser tar en tur til det bedre . Tenk deg å våkne om morgenen og din første følelser er GLEDE . Pure Joy fordi du har pust i kroppen og mennesker i livet ditt som elsker deg. Når foreligger glede på dette grunnleggende nivå , tiltrekke deg mer av det samme . Du blir gitt styrke til å overvinne problemene . Sjekk som magiske alternativer vises . Hvis du har vært stille bønn om et mirakel , er dette det . Det er tid for dagen i solen.

 

No 4 Mahogany Obsidian

Dette er steinen av nedleggelse. Hvis du valgte det ubevisste er å si "Jeg er klar til å bryte ut av negative vaner og bli lykkelig" . Du blir jordet . Som en plutselig åpenbaring kan du endelig se at andre ikke er mer heldig eller mer heldig enn deg . De har sine problemer også, selv om de velger å ikke vise dem . Du er hva du føler . Nidkjært , bitterhet , følelsen av å bli lurt av livet , disse følelsene forgifte vårt system og føre til en nedadgående spiral av elendighet . Vi bare skade oss selv . Heldigvis er energiblokkeringer i systemet forsvinner raskt . Endelig finner du viljestyrke til å bryte fri av negativitet ( og kanskje negative situasjoner eller mennesker ) og omfavne fred . Som 2014 begynner forvente å føle forventnings glad i huden din . Gjennombruddet er å innse at den eneste veien til varig lykke er å verdsette hva du har , i stedet for det du ikke har .

 

No 5 : howlit

Hvis du er tiltrukket av denne steinen du har fått meldinger fra den "andre siden" , enten i form av drømmer , tanker ut av det blå , visjoner eller at man ser repeterende tall eller ord . Du blir intuitivt guidet i en bestemt retning - erkjenner din intuisjon og lytte til det . Det vet uten å tenke - det er din snarvei til suksess . Hvis du har hatt problemer med å sove kan det være at du ignorerer en magefølelse om noen eller noen situasjon . Ved å anerkjenne og gå med strømmen , vil åndelige gjennombrudd oppstå . Du er ikke alene , du er aldri alene på denne reisen . Den Howlite krystall er en melding fra verden av ånd som en ny ånd guide venter på deg . Din guide planer om å heve deg til et nivå hinsides dine villeste drømmer . Alt de ber om er at du tror på dem , og ta deres hånd .

Ekstra : Howlite betegner lykke til de som håper på en baby , eller som allerede er gravid . Det er et tegn på en sunn , sterk baby.

 

No.6 : Dalmatian Jasper

Tid for å bringe moro og humor tilbake inn i livet ditt ! Hvis du velger denne krystallen , ' lets play igjen' den lille stemmen innenfor skriker . Kanskje du har følt ned , desillusjonert , bekymret eller litt kynisk . Dalmatineren Jasper minner oss om at vi er åndelige sjeler som har en fysisk opplevelse . Vi har bare så mange år på denne planeten før retur til energiform , så la oss nyte det! . Selv de verste situasjoner kan lysnet av humor - om ikke for din egen skyld , så for de rundt deg . Sans for humor binder familier og venner . Det hjelper oss å takle vanskeligheter i det øyeblikk vi ler . Det sender et budskap til verden , og universet , at jeg ikke vil bli fazed og jeg vil vinne den dagen .
Ekstra : Dalmatian jaspis er en anti - røyke krystall - for de med en nagende tanken å gi opp sigaretter , bør du vurdere dette en kosmisk for å gjøre det!

 

 

Så litt om min yndlingsten  Ametyst

AMETYST

Tro, ånd, håp

Fra gresk, Amethystos el. ”motvirker rus”. 
Farger fra blek lavendel til dyp fiolett.

Ametysten gir ro, rensing og forvandling, fremmer åndelig bevissthet og tilfredshet, egner seg utmerket til meditasjon, god ved søvnløshet, absorberer negativ energi, motvirker luftforurensning.

Ametysten har vært kjent og elsket siden oldtiden og grekerne knyttet den, p.g.a. sin fargelikhet med rødvin, til vinguden Dionysos.
Senere i kristen tid er steinen, av kirken, knyttet til altervinen som symboliserer Jesu blod. Denne tradisjonen tro, mener man at ametysten beskytter den som bærer den mot alkoholens skadelige virkninger.

Ametyst er lykkestein for februar.

Den gir klare drømmer og hjelper når beslutninger skal tas.
Påvirker tredje øye (pannechakra).

Ametyst er fin mot migrene når man gnir den mot pannen.
Den har helende egenskaper og kan hjelpe til med åndelig oppvåkning.
Den er rensende og kreativ
Den demper sterke emosjonelle følelser og kan også brukes i forbindelse med rusmisbruk.

Ametysten hjelper oss til å forstå at det finnes noe som er over oss og at våre begrensninger er først og fremst i våre egne tanker. Ametysten har en rekke gode egenskaper, men hovedstyrken ligger i å styrke en åndelig følelse, og dermed styrke virksomheten til høyre hjernehalvdel, det tredje øye og hypofysen.
Når man har ametystspisser (naturlige spisser) hengende rundt halsen er det riktig å la spissen vende ned. På den måten retter energistrømmen fra ametysten seg inn i kroppen.

Den har 6. og 7. energisenter som sitt område.

 

 

Steiner og stjernetegn

Til de forskjellige stjernetegnene tilhører det en bestemt farge og en krystall eller energistein. Hvert av stjernetegnene symboliserer enten initiativ, stabil eller skiftende energi. De deles også inn i fire klasser: Ildtegn, jordtegn, lufttegn og vanntegn. Det finnes flere forskjellige lister over disse opplysningene, og ikke alle er like. Her følger en av listene som sier litt om hvilke steiner og krystaller de enkelte stjernetegnene forbindes med:

Væren:

Væren er full av følelser og tenker raskt. Dette tegnet er et ildtegn og energien er utadvent. Rhodonitt temmer værens følelser og gir han hjelp til å uttrykke seg, mens aventurin beroliger værer som er litt oppfarende. Jaspis gir utholdenhet til å fullføre oppgaver.

Tyren:

Tyren er som regel jordnær, rolig og tålmodig. Tegnet er et stabilt jordtegn med introvert energi. Granat kan styrke tyrens kreative evner, mens rosenkvarts hjelper til med å uttrykke følelser. Tigerøye reduserer trassighet.

Tvillingene:

Tvillingene er glade i å snakke, og de er allsidige og sosiale. Dette er et lufttegn med skiftende og utadvent energi. Unikitt styrker følelseskommunikasjonen og virker beskyttende på tvillinger, mens turkis bedrer taleorganene. Citrin gir varme i tvillingenes væremåte og mildner deres følelser.

Krepsen:

Krepsen er omtenksom, beskjeden, praktisk og full av følelser. Dette er et initiativrikt vanntegn med introvert energi. Rosenkvarts vil hjelpe en kreps med å uttrykke følelser, og aventurin reduserer stress. Månestein lar krepsen komme i kontakt med sine egne følelser.

Løven:

Løven er myndig, selvstendig og full av energi. Dette er et stabilt ildtegn med ekstrovert energi. Bergkrystall styrker en løves selvtillit, mens sodalitt vil virke beroligende på en løves energi. Malakitt hjelper løven med å få satt sine oppgaver ut i livet.

Jomfruen:

Jomfruen er samvittighetsfull, nøyaktig, hjelpsom og kritisk. Dette er et skiftende jordtegn med introvert energi. Citrin styrker jomfruens selvtillit, mens rosenkvarts reduserer selvkritikk og hjelper til med å uttrykke jomfruens følelser. Aventurin reduserer bekymringer og angst.

Vekten:

Vekten er vennlig, glad i diskusjoner og kunstnerisk. Dette er et initiativrikt lufttegn med ekstrovert energi. Månestein hjelper vekten med å oppnå sine mål, fluoritt gir realisme og energi. Rosenkvarts virker beskyttende og gir hjelp til å uttrykke følelser.

Skorpionen:

Skorpioner er følsomme, utholdende og hemmelighetsfulle. Dette tegnet er et stabilt vanntegn og energien er introvert. Tigerøye styrker en skorpions livsenergi, mens krysokolla får frem de skjulte følelsene. Malakitt eller grønn jade gir ro og fornyet energi.

Skytten:

Skytten er selvstendig, åpen og full av energi. Dette er et skiftende ildtegn med ekstrovert energi. Citrin virker beroligende og gir energi, mens rhodonitt reduserer stress. Hematitt gjør skytten mer jordnær.

Steinbukken:

Steinbukken er organisert, ansvarsfull og myndig. Dette er et initiativrikt jordtegn med introvert energi. Tigerøye reduserer trass og stivhet, mens rav virker healende og beroligende. Onyx styrker steinbukkens fleksibilitet.

Vannmannen:

Vannmannen er sosial, oppmerksom og selvstendig. Dette tegnet er et stabilt lufttegn med ekstrovert energi. Ametyst styrker forståelsen for helheten, mens falkøye gir beskyttelse og mer energi. Azuritt virker beroligende og hjelper en vannmann til med å tilpasse seg.

Fiskene:

Fiskene er sensitive, kunstneriske og svært følsomme. Dette er et skiftende vanntegn med introvert energi. Rhodonitt hjelper fiskene med å bearbeide følelser, mens sugilitt styrker intuisjonen. Rutilkvarts hjelper til med å sette mål man kan arbeide mot.

 

 

Ametyst

Av: Havheksa

Ametyst
Styrker spirituell dyrkning og utvikling, ydmykhet, hjelper oss å ta bort egne begrensninger, forbedrer søvnen, reduserer mareritt, er beroligende og reduserer stress, er en god drømmestein, gir beskyttelse, tankemessig balanse, kontroll over temperament, styrker følsomhet og intuisjon, bidrar til bevissthetsforandring, er bra til meditasjon, styrker indre fred, beroliger tanken, gir dypere forståelse og visdom, hjelper oss å overkomme tap og savn.

Chakra; 6 og 7

 

Båndametyst 
Beroligende og rensende. Lykkestein. Beskytter mot dårlige energier. Gir åndelig kraft, hjelper sjelevenner å finne sammen og forstå hverandre.

Chakra: 6.

 

Legenden om hvordan ametysten ble til
Det var en gang en søt og sexy nymfe. Ja alle nymfer er jo søte, men hun her var litt ekstra spesiell. Vinguden Bacchus syntes det. Han klarte aldri å ta øynene fra henne når hun danset med de andre nymfene i skogkanten. Ja ofte så klarte han heller ikke å holde fingrene sine for seg selv heller. Han tafset borti henne så ofte han bare klarte å komme nær nok. Siden han var vinguden var han jo en selvskreven gjest på alle fester, det samme var jo nymfene. Så det ble mange anledninger for han.

 

Den stakkars nymfen syntes til å begynne med at det var litt smigrende. Men etter hvert ble det bare slitsomt. Bacchus var ikke akkurat det man kan kalle en høflig gud. Høfligheten har dessverre den vanen at den forsvinner med vin inntak. Og det hadde han mer enn nok av. Og han ble altfor plagsom på festene.

Den lille nymfen visste ikke sin arme råd. Men en av de andre nymfene sa til henne at hun burde snakke med Diana, skoggudinnen, kanskje hun kunne hjelpe henne. Nymfen syntes det var litt voldsomt å gå til selveste gudinnen, men hun så ingen annen utvei så det endte med at hun måtte oppsøke henne i skogen.

 

Dypt inne i skogen, på en gresskledd slette med store bjørketrær holdt Diana til. Nymfen nærmet seg forsiktig, var enda ikke helt sikker på om dette var det rette å gjøre. Men hun fikk da på sitt forsiktige vis lagt frem sitt ærend for Diana. Og jo, gudinna tenkte over det, og etter en stund hadde hun løsningen. Hun spurte nymfen om hun ville bli en krystall. Jo, nymfen syntes godt om ideen og slik ble det.

 

Nymfen ble forvandlet til en nydelig kvartskrystall. Bacchus fikk høre dette og oppsøkte hulen hvor krystallnymfen var satt. Han trodde først ikke noe på det, men han kunne selv se med sine egne øyne, at jo, der var hun. Hans store forelskelse, nå som krystall. Bacchus hadde et heftig temperament. Og han ble sint. Nå var hun vakker, javisst, men det var jo ikke noe liv i henne. Han kastet vinglasset sitt mot henne. Og all vinen rant ned over henne. Krystallen tok fargen opp i seg, og ble rødlilla slik vi i dag kjenner ametysten. Vakker er den fortsatt :) 

 

Tips en venn


Navn  *
Din mening
 
 
Sted
Stilling
Husk at du er 
 
   
 
  
 
 
Ditt navn
Mottakers navn
Mottakers e-post
 
     
 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.06 | 13:31

Tusen takk Wenche. <3 Ja man kan vel si at det har vært min greie i livet til å formidle og lese dikt. Noen ganger til frustrasjon for folk, <3

...
12.06 | 13:23

Tusen takk vakre deg

...
12.06 | 09:11

dette er noe av det nydeligste jeg har hørt. Så ekte nydelig og varmt.Du har en kjmpefin side Tone og masse fine bilder.

...
05.06 | 14:24

Husker deg som tidlig teenåring og du kunne lange dikt utenat! Bla. Øverland og Einar skjæråsen. 🌺. Så diktning har vell vert din greie Tone,, fint å lese 🌷

...
Du liker denne siden